Konttuurin tarina

Mikä Konttuur?

Konttuur on uudenlainen työyhteisö Raumalla. Kaupungin ensimmäinen yhteisöllinen työtila, jonka yhteydestä voi vuokrata myös toimistohotellihuoneita.

Tästä kaikki alkoi

Konttuur on kaupungin ensimmäinen yhteisöllinen työtila. Kaikki alkoi ideasta, että raumalaisilla olisi mahdollisuus tehdä töitä joustavasti ja käyttää aikansa pitkän työmatkan sijasta vapaa-aikaan. Tai, että perhe voisi muuttaa Raumalle toisen työn perässä ja toinen voisi tehdä töitä etäkonttorissa.

Meistä etätyön ei pitäisi automaattisesti tarkoittaisi keittiön pöytää

Tavoitteenamme on tuoda uusi työn tekemisen muoto Raumalle. Tuoda joustavuutta arkeen, vaihtelevuutta ja tehokkuutta työntekoon. Samalla haluamme lisätä vapaa-aikaa, luppoaikaa, aikaa nauttia tunnelmallisen kaupunkimme palveluista. Haluamme että tänne tulevat rakastuvat kaupunkiimme, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen helppouteen ja että täällä jo asuvat voivat hyödyntää Konttuurin palveluja arjen sujuvoittamiseen ja siten tulla hitusen onnellisemmiksi. 

Haluamme olla etätyöpiste, jonka ansiosta voi työskennellä kaupungin keskellä, tulla ja mennä ja samalla kokeilla pikkukaupungin idylliä, nauttia lasten kanssa laatuajasta, mutta samalla tehdä etänä omia töitäsi. Konttuur on juuri sopiva lähitoimisto, kaiken kivan äärellä.