Tilat

Jotkut asiat vaativat sohvan tai mukavan nojatuolin, toiset mökin terassin, rantatunnelmaa tai ergonomisesti säädettävän työpöydän. Jotkut palaverit luistavat paremmin parvella, toiset äänieristetyssä mökissä, toisinaan tarvitaan Mökkipiha-neuvotteluhuone ja tikkataulu.

Konttuur mahdollistaa työskentelyn niin rennosti sohvalta, kuin tehokkaasti työpöydän äärestä.

Luovuutta edistävissä tiloissamme voit tehdä omia töitä, etätöitä omalle työnantajalle, kirjoittaa gradua. Voit  myös ehdottaa työnantajallesi kiinteän työpisteen tai toimistohotellihuoneen vuokraamista. 

Konttuur on paikka, jossa työ ei ole pelkkää puurtamista, luvassa on elämyksiä ja kuppikaupalla paikallisen paahtimon vastajauhettua kahvia ja hyvää teetä. Tervetuloa!

Yhteisöllinen kahvitauko- ja tiimityöskentelytila

Tilassa voi istuskella ja jutella, juoda kahvia tai vaikka lueskella sohvalla. Tila soveltuu myös hyvin tiimipalaverien pitämiseen, jos paikalla ei ole muita.

Palaverimökit

Onko tarve jutella kahden kesken? Mökissä on sopiva rauha tähän. Voit käyttää tilaa myös esimerkiksi etätyöhaastattelussa tai mannertenvälisiin etäneuvotteluihin. Ota vain oma läppäri mukaan!

Palaveriparvi

Kaipaatteko lennokkuutta palaveriinne? Palaveriparvi on oiva, rauhallinen mutta hauska paikka jutella.

Neuvotteluhuone

Neuvotteluhuone soveltuu parhaiten tiimipalaveritilaksi, mutta sen voi varata myös omaa työskentelyä varten. Tila on varattavissa tunniksi kerrallaan tai vaikka useammaksi päiväksi.

Yhteys kansainväliseen tiimiisi

Voit käyttää sekä palaverimökkejä että mökkipihaa kansainvälisen tiimin tai asiakkaan kanssa kommunikointiin tai osallistua vaikka työhaastatteluun etänä.