Usein kysyttyä

Mikä Konttuur on?

Konttuur on etätyökeskus Raumalla. Yhteisöllinen työtila, palaveritiloja ja toimistohotelli saman katon alla. Haluamme olla työkaverisi, tarjota yhteisöllisyyttä ja joustavia toimistotyötiloja monenlaisille, pienille ja suurille tekijöille. Tarjoamme myös käyttöösi virtuaalitoimiston, jolloin saat yritysosoitteen keskeisellä sijainnilla. 

Keitä Konttuurin jäsenet ovat?

Etätöitä tekeviä, yrittäjiä, freelancereita ja muuten pitkä- tai lyhytkestoisesti toimistotilaa tarvitsevia kavereita. Tsekkaa tilojamme käyttävät yritykset vastaanoton käyntikorttiseinästä ja tuo oma korttisi muiden nähtäväksi! Meillä saat paljon uusia (lähi)työkavereita eri aloilta ja kumppanuuksia liiketoiminnallesi!

Millaisia työpisteitä Konttuurissa on?

Konttuurissa on yksityisyyttä tarjoavia, sermillisiä työpisteitä, pieniä neuvottelutiloja tiimityöhön ja palvereihin, joustavasti siirrettäviä ja säädettäviä ergonomisia pöytiä ja tuoleja, seisontatukia ja tasapainotuoleja, sohva ja puhelintuoleja korkeilla ääntä vaimentavilla reunoilla. Ja tietysti kahvitteluun sopiva taukotila. Lisäksi voit varata oman yksityisen tilan isoille tai pienille palavereille.

Onko Konttuurissa tarpeeksi pistorasioita?

Joka työpisteellä on oma pistorasia.

Onko Konttuurissa ergonomisia työpisteitä?

Kyllä! Pöytiemme korkeuden voi säätää, lisäksi meillä on  ergonomisia istuinvaihtoehtoja. Varmimmin saat haluamasi työpisteen varaamalla sen.

Rohkaisetteko jäseniänne verkostoitumaan?

Ehdottomasti! On kiva tietää, kenen kanssa työskentelee. Usein yhteisöllisten työtilojen käyttäjät saavat toisistaan myös asiakkaita tai voivat ainakin jutella niitä näitä, tsempata toisiaan ja jakaa loistavia vinkkejä. Voit tuoda käyntikorttisi vastaanoton vieressä olevaan käyntikorttiseinään ja tsekata siitä keitä muita tiloissamme toimii. 

Missä voin säilyttää ja lämmittää lounaani?

Konttuurin keittiönurkkauksessa on jääkaappi ja mikro. Voit vapaasti tuoda mukanasi lounaan tai muuta purtavaa. Voit myös osallistua yhteiseen lounastilaukseemme ja nauttia joka päivä eri ravintolan antimia. Ilmoitamme tulevan viikon ravintolakalenterin hyvissä ajoin, otamme vastaan tilaukset ja käymme hakemassa tilaamasi ruuat niin sinä voit keskittyä työhösi.

Kahvia, teetä, mitä muuta?

Käytössämme on Pauligin Coffiesta-kahviautomaatti, se jauhaa pavut ja suodattaa kahvin kuppi kerrallaan. Pääset nauttimaan tuoreudesta ja tuoksusta helposti ja nopeasti – ja rajattomiasti. Samasta laitteesta saat myös cappucinoa, espressoa, kaakaota ja mehua. Teehen saat veden koneesta ja pussin laajasta valikoimastamme kahvikoneen vierestä. Näistä pääset nauttimaan liittyessäsi jäseneksi tai tullessasi käyttämään yhteisöllistä työtilaa, vaikka vain puoleksi päiväksi.

Tarvitsen nopean ja luotettavan wifin, mitä tarjoatte?

Konttuurissa on nopea ja luotettava langaton internet. Kiinteistössä on valokuituyhteys, jonka käyttäjien kesken jaettava nopeus on min. 300/300 Mbit/s. Näillä esimerkiksi videoneuvottelut sujuvat katkoksitta.

Millaisia palaveritiloja teillä on?

Konttuurissa on useampia palaveritiloja eri kokoisiin ja näköisiin tarpeisiin. Osa tiloista on erikseen varattavissa, kuten palaveriaitat. Nämä sopivat hyvin kahdenkeskisiin, yksityisyyttä vaativiinkin palavereihin. “Vajasta” käsin voit mainiosti osallistua myös videopuheluihin oman tietokoneesi kautta. 

Isompiin kokouksiin suosittelemme varattavaa mökkipihaamme, jossa on valmiina videoneuvottelulaitteisto. Tilaan saa joustavasti istumapaikkoja monenlaisiin ja -kokoisiin tilaisuuksiin. Lyhyeen ja lennokkaaseen ideointiin suosittelemme palaveriparveamme ja sen ihanaa sohvaa!

Palaveriaittoja ja mökkipihaa voit varata, vaikka et vielä olisikaan Konttuurin jäsen!

Missä Konttuur sijaitsee?

Isokatu 21, A-porras, 1. krs, 26100 Rauma. (linkki google-karttaan?)

Minne voin pysäköidä autoni tai pyöräni?

Auton voit jättää kadunvarsipaikoille lähikauduille ja pyörän omalla lukolla varustettuna rakennuksen pihalle, rampista oikealla, aidan vieressä olevaan telineeseen. 

Voinko tulla kokeilemaan Konttuuria ennen jäsenyyden ostoa?

Tottakai! Voit varata maksuttoman kokeilupäivän ja tsekata tilamme samalla. Voit myös sopia pelkän esittelyn tästä. 

Mitä Konttuur tarkoittaa?

Konttuur on Rauman giält ja se tarkoittaa toimistoa, paikkaa, jossa tehdään töitä. Tää o snuu Konttuuris.

Mikä on etätyökeskus?

Etätyökeskus tarjoaa tiloja etätyön lisäksi laajasti toimistotyön tekemiselle. Suosittelemme tiloja esimerkiksi konsulteille, pienyrittäjille, freelancereille, joustotyötä tekeville, työkeikoilla Raumalla käyville ja joustoa ja vaihtelua kaipaavalle. 

Mitä coworking on?

Ajatuksena on ”samassa tilassa, mutta erikseen”, eri yritysten työntekijät, pienyrittäjät, freelancerit ja muut toimistotilaa tarvitsevat siis jakavat yhteisen työtilan, mikä mahdollistaa yhteisöllisyyden ja verkostoitumisen yli toimialarajojen, samalla tila tarjoaa käyttäjille rauhan keskittyä omaan työhönsä. Tiloja voi käyttää joustavasti ja paikkoja voi varata. Voit verkostoitua kahvikoneella ja vaikka varata palaveritilan tarkempaa juttelua varten!

Yhteisöllisen työtilan hyödyt?

Coworking ja yhteisöllinen työskentely tuovat tutkitusti hyvinvointietuja. Voit varata palaveritilan juuri siksi ajaksi kuin tarvitset ja saat valmiin toimiston inspiroivissa tiloissa helposti, nopeasti ja edullisesti. Synergiaetuna pääset tutustumaan eri alojen toimijoihin ja voit saada uutta näkökulmaa, ideoita ja ratkaisuvaihtoehtoja moneen asiaan. Usein samoissa tiloissa toimivat yritykset saavat toisistaan myös asiakkaita. Voit tuoda käyntikorttisi käyntikorttiseinällemme niin uudet työkaverisi oppivat tuntemaan sinut.

Coworking sopii joustavaan työskentelyyn esimerkiksi freelancereille, start-upeille ja pienyrityksille. Samassa rakennuksessa on tarjolla myös toimistohotellihuoneita, loistavia tiloja satelliitti- ja lähitoimistoille. 

Miten coworking eroaa toimistohotellista?

Coworking tarjoaa yhteisöllisyyttä. Konttuurissa toimistohotellilaisetkin pääsevät nauttimaan synergiaeduista. Meillä ihmiset tuntevat toisensa, vaikka eivät työskentelisikään yhdessä. Kehitämme lisäksi aktiviteetteja ja kivaa yhteistä puuhaa jäsenillemme.

Mitä suosittelette uudelle pienyritykselle?

Jos olet perustanut tai perustat yrityksen vuosina 2019 – 2021 ja jonka kotipaikka on Rauma, voit hyödyntää Rauman kaupungin myöntämää palveluseteliä. Ole yhteydessä (mette.nielsen@arbeetti.fi tai +358440222900) niin kerromme tarkemmin.

Mitä jäsenyyteen kuuluu?

Yhteisöllisen työtilan kuukausijäsenet saavat kulkukortin, mahdollisuuden varata työpisteensä, alennusta palaveritilavarauksiin ja maksutta hyvän wifin, vastajauhettua kahvia, teetä, espressoa, cappuccinoa, kaakaota ja mehua.  Lisäksi keittiötä (mikroa) saa käyttää milloin vain. Tarjoamme edullisesti myös yhteisiä lounastilauksia, tulostuspalveluja, asiakirjojen tuhoamismahdollisuutta ja paljon muuta.

Miten jäseneksi?

Voit ottaa yhteyttä kotisivujemme kautta, lähettää sähköpostia mette.nielsen@arbeetti.fi tai soittaa +358440222900. Esittelemme jäsenyyksiä ja tilojamme mielellämme tarkemmin.

Missä voin tupakoida?

Konttuurin sisäänkäynnin (A-porras) edustalla on valkoinen huvimaja, joka toimii tupakointipaikkana. Se sijaitsee rakennuksen pihalla, rampista oikealla.

Onko tiloihinne esteetön pääsy?

Kiinteistö on yli sata vuotta vanha, suojeltu meijerirakennus, jonka rakenne ei mahdollista täysin esteetöntä kulkua yhteisölliseen työtilaan. Tiloihimme on kuitenkin mahdollista päästä myös esimerkiksi pyörätuolilla.  Otathan meihin yhteyttä esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä (mette.nielsen@arbeetti.fi tai 0440–222900). Autamme mielellämme niin että tilamme palvelee myös sinua.