Varaus- ja peruutusehdot


Soveltamisala ja erityisehdot

Näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin KONTTUURin tiloja koskeviin varauksiin, joihin ei ole tehty erillistä sopimusta eikä varattavan tuotteen ehdoissa muuta mainita. KONTTUURilla on oikeus poiketa näistä ehdoista, mikäli tämä on jonkin erityisolosuhteen nojalla perusteltavissa.
KONTTUUR toimii Arbeetti Oy:n omistuksessa, Y-tunnus 2722177-8.
Kaikki hinnat sisältävät arvolisäveron, mikä tilavarausten osalta on 24% ja lounas- ja muiden tarjoilutilausten osalta 14%.

Varaus ja vahvistus

Voit varata työpisteen Konttuur.fi -kotisivujen kautta. Valitse varausjärjestelmässä haluamasi työpiste ja ajankohta, ilmoita lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja valitse haluamasi maksutapa. Varaus on sitova, kun maksu on suoritettu, saat tämän jälkeen automaattisesti varausvahvistuksen sähköpostiisi. Iltatilaisuuksien ja toimistohotellihuoneiden suhteen voit olla yhteydessä meihin niin kerromme lisää!

KONTTUURiin saapuminen ja lähteminen

Kaikki käyttäjät voivat varata työpisteitä ja palaveritiloja ja käyttää tiloja mihin tahansa vuorokauden aikaan, vuoden jokaisena päivänä. Tilojen käyttäminen vaatii rekisteröitymisen ja käyttökerroista jää kävijäkohtainen merkintä kulunvalvontaan.
Jatkuvalla jäsenyydellä tiloja käyttävät pääsevät tiloihin matkapuhelimeen ladattavan sovelluksen tai kulkutunnisteen avulla, vastaavasti yksittäisiä työpiste- tai palaveritilavarauksia tekevät ja kymppikorttia käyttävät saavat varausvahvistuksen yhteydessä sisäänpääsyyn käytettävän tunnusluvun, joka on voimassa ainoastaan tehdyn varauksen ajan.
Tunnusluvulla sisään päässeiden (muut kuin kuukausijäsenet ja viikkovieraat) kannattaa siis muistaa lähteä ennen varauksen loppumista, sisään ei pääse enää samalla varauksella ajan mentyä umpeen.
Huomaathan myös että neuvottelumökit kuuluvat mökkipihavaraukseen (iso neuvottelutila), näihin ei voi tehdä päällekkäisiä varauksia.
Toimistohotellihuoneiden haltijoiden laajasta sisäänpääsyoikeudesta tarkempia tietoja yhteydenotolla.

Peruutus, varauksen siirto ja saapumatta jättäminen

Jos varauksen yhteydessä ei ole sovittu muuta, peruutus on tehtävä viimeistään 12 tuntia ennen varauksen alkua. Mikäli haluat perua tai siirtää varauksen, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse mette.nielsen@arbeetti.fi tai puhelimitse 0440-222900. Käyttämättä jääneistä varauksista ei suoriteta hyvitystä.
Jääthän kotiin vähäistenkin flunssaoireiden vuoksi. Siirrämme varauksen mielellään myöhempään ajankohtaan.

Maksut

Varauksen voi maksaa KONTTUURin kotisivujen kautta verkkopankki tai -mobiilimaksuna ja yleisimmillä maksukorteilla. Syötäthän voimassa olevan etukupongin tiedot niille varattuun kenttään ennen varauksen vahvistamista. Mikäli sinulla on maksutavoista kysyttävää tai on tapahtunut virhe, ota yhteyttä KONTTUURiin, mette.nielsen@arbeetti.fi tai 0440-222900.

KONTTUURissa käyttäytyminen

Huomioithan muut käyttäjät KONTTUURissa ja jätät työpisteen ja taukotilan siistissä kunnossa muiden konttuurilaisten käyttöön.
Pandemian ja vallitsevien rajoitusten myötä pyydämme käyttäjiämme:
käyttämään kasvomaskia kaikissa tiloissamme pesemään kädet huolellisesti ulkoa sisälle tultaessa, ennen ruokailua, wc-käynnin ja yskimisen/niistämisen/aivastamisen jälkeen noudattamaan yskimishygieniaa noudattamaan turvavälejä siirtämään varauksensa vähäistenkin flunssaoireiden myötä

Vastuu omaisuudestasi

Olet vastuussa tiloissa käyttämästäsi omaisuudesta. Pyydämme sinua myös ottamaan mukaan kaiken sinulle kuuluvan pois lähtiessäsi. Tiloissamme on tallentava kulunvalvonta, jonka avulla työtiloissa vierailleet voidaan tarvittaessa todentaa. Vastaat kuitenkin itse työtiloihin niiden ulkopuolelle jätetystä omaisuudesta. Yhteisöllisiin tiloihin ei pääse ilman voimassa olevaa jäsenyyttä, työpiste- tai tilaisuusvarausta.